ASTRO-HIPNOZĂ

Poate că v-am obișnuit deja cu aducerea în prim-plan a unor concepte noi, cel puțin pentru România, unele care în primă fază șochează sau cel puțin miră, dar care ulterior își doved esc valoarea și eficiența în ceea ce privește acțiunea lor benefică, mai cu seamă din punct de vedere terapeutic.

Prin terapie putem înțelege multe lucruri, în funcție de aspectul la care o raportăm. Nu trebuie, de exemplu, să fii bolnav fizic, în sens strict, pentru a apela la un terapeut ce uneori înseamnă doctorul clasic, alopat, iar alteori homeopatul ori vindecătorul energetic. La fel, nu trebuie să ajungi să ai efectiv probleme de ordin psihic sau mental pentru te gândi la ajutorul specialiștilor pe care astăzi îi numim psihoterapeuți.

De altfel, acestora li se substituie, azi, într-o formă sau alta, și alte categorii profesionale ce încearcă să se dovedească utile în a aduce schimbări de ordin pozitiv în ceea ce privește starea de ființare și motivarea  oamenilor, fie și dacă ne referim doar la coaching sau training.

Cei ce au aflat, evident, că eu sunt astrolog, nu știu dacă au citit toate postările mele și deci poate că nu sunt la curent cu faptul că dețin și calificarea de psiholog profesionist, dar și pe cea de hipnoterapeut. Acest site face, printr-un link, trimiterea către un altul, care descrie în ce moduri înțeleg eu să mă ocup de tratarea dizarmoniilor sau dezechilibrelor mentale, dacă vreau să le numesc astfel. Tot aici există și un articol important, consider, numit ASTROLOGIE ȘI PSIHOLOGIE, în care dau indicii despre cât de bine se îmbină și potențează, una pe alta,  aceste două științe și dau argumente în favoarea ideii  că astro-psihologia sau psiho-astrologia va însemna, într-un viitor apropiat, un instrument puternic de investigare și ajutorare a naturii umane în a-și depăși diverse probleme și limite și în a se canaliza mai bine pe drumul evoluției.

Tocmai am pomenit despre faptul că mă ocup și cu terapia prin hipnoză, una foarte eficace, dar în continuare, din păcate, subapreciată în România. Ei bine, cercetările și experimentele mele  mi-au arătat că pot folosi într-un mod specific  această artă magică și greșit înțeleasă pentru a optimiza  capacitatea de a gândi și de acționa a ființei umane în raport cu zodia de bază sub care s-a născut, adică cea în care se află Soarele său natal.

Astfel, cunoscând, ca astrolog cu mare experiență, posibilele aspecte vulnerabile ale unei zodii, folosesc aducerea în transă a unei persoane pentru a o pune în contact, la nivel inconștient, cu felul în care se traduc, de obicei, acestea în viața de zi cu zi, în funcție de contexte, iar apoi acționez în sensul de a declanșa acele mecanisme ale gândirii care diminuează  influența, negativă, a acestora, prin sugestiile pe care le consider potrivite. Deloc în mod paradoxal, aceste sugestii sunt inspirate de exact calitățile aceleiași zodii, sau de aspectele sale pozitive, pe care încerc să le întăresc și să le stimulez la maximum.

Pot aplica același demers hipno-astrologic și pentru a corecta influențele negative ale altei planete, pe care le constat după efectuarea, propriu-zisă, a unei astrograme karmico-natale, căci uneori o persoană suferă, evident, nu din cauza Soarelui natal, ci din cauza poziționării și a relațiilor proaste pe care le are le realizează, în harta sa astrală, o stea a cărei influență de influență o poate înțelege doar un astrolog profesionist ce în plus este înzestrat cu o viziune și o sensibilitate speciale.

În sens invers, cufundarea în inconștient prin transa hipnotică, adică prin inducerea unei stări profunde de relaxare, se poate concentra asupra accentuării influenței pe care o poate exercita un astru puternic și pozitiv aspectat pentru psihicul unui om dar și pentru reușita superioară a tuturor acțiunilor sale, fie că este vorba de profesie, relații,  familie, avere sau altele. De multe ori, mai ales în situații de criză, interesul meu principal este de a da mai multă putere acelor aspecte astrale care pot atenua gravitatea unei boli, fizică sau psihică, sau care chiar o pot anula, pe termen lung.

Spectrul acestui gen de intervenție este practic nelimitat, dar pentru ca ea să se poată realiza este nevoie de multă încredere din partea celui care apelează la o asemenea formă, inedită și revoluționară, de terapie, pe care încă mă gândesc dacă s-o numesc ASTRO-HIPNOZĂ, sau HIPNO-ASTROLOGIE. Poate că este vorba de mult mai mult și că va trebui să caut o denumire mai puțin simplistă. Oricum, ideea este aceasta: Spune-mi în ce zodie ești, unde vrei să ajungi, ce simți că îți lipsește și eu te voi îndrepta către binele și forța din tine. Dacă nu ești sigur(ă) de ceea ce te face slab(ă) sau te împiedică să îți manifești, la maximum, potențialul pe care simți că îl ai, dă-mi voie să îți fac, înainte, o astrogramă, așa cum știu eu. �H�����

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.