PUMNII DEMOCRAȚIEI, DEVENIREA FEMEII, CELULITA ȘI “GURUL” BUHNICI

Partea Întâi.

Democrația va deveni, în curând, doar un concept, căci, ușor-ușor, se transformă în tiranie. În acest moment, în afară de libertatea sexuală, pe care fiecare o înțelege în felul său, mai bine sau mai rău, și cea de-a călători, nu mai există, de fapt, nici un fel de libertate în lume, iar cel mai puțin există libertatea de a-ți exprima, public, opinia proprie, atunci când aceasta nu se supune unor norme prestabilite.

Defavorizarea și desconsiderarea femeii s-a făcut pe linie religioasă. Emanciparea sa este unul dintre cele mai minunate evenimente ale istoriei, dar culmea acesteia, feminismul începe să meargă spre absurd, iar femeile inteligente și evoluate cu siguranță realizează acest lucru și îl dezaprobă. Războiul, nedeclarat, al sexelor este o aberație care nu poate aduce nimic bun cu sine într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat.

Partea a doua

Celulita și vergeturile sunt un adevăr, dar nu merită să fie transformate într-un motiv de nefericire. A te raporta doar la cum arăți și la impactul fizic pe care îl creezi este un aspect al superficialității și al involuției.

O femeie înseamnă mult mai mult decât frumusețe și atât. Este vina noastră, a tuturor, că dăm voie unor nulități să se transforme în formatori de opinie.