Astrogramă karmico-natală Vladimir Putin

Sunt convins că destui astrologi din lumea întreagă încearcă în aceste momente ale invadării Ucrainei de către Rusia să facă astrograma lui Vladimir Putin, conducătorul respectivei țări și cel care a ordonat intrarea militarilor ruși pe teritoriul ucrainean. Probabil că atâtea și atâtea depind de acest om, de caracterul și de destinul lui, dacă nu cumva chiar soarta omenirii. Se tot vehiculează ideea că ar fi sau ar fi devenit nebun, cel puțin în ultimele săptămâni, mai precis, pentru posteritate, din luna februarie a anului 2022. Desigur că acest lucru este exprimat în diverse nuanțe și cu rezervele de rigoare, fiindcă până la urmă indivizii care îl cataloghează astfel nu judecă omul în sine ci o atitudine.

Am decis să interpretez și eu felul în care se combină planetele în tema astrală a lui Vladimir Putin, potrivit viziunii și experienței mele în domeniul astrologiei. Nu știu cât de aproape de adevăr este interpretarea mea și la ce va servi, dar o fac în primul rând pentru mine și mânat fiind de fascinația pe care o am în a studia personalitatea umană, în general, sub toate aspectele sale.

Iată în ultima frază chiar un punct de pornire pentru studiul meu, căci pot spune că și Vladimir Vladimirovici Putin, pentru a folosi numele complet al conducătorului rus, este, prin ceea ce demonstrează astrograma, un bun și chiar subtil cunoscător al complexității naturii omenești. Nu întâmplător, întrebat într-un interviu care este meseria sa de bază, acesta a declarat, liniștit, OMUL.

Da, într-adevăr, Putin are o karmă ce poate fi asociată cu psihologia, psihiatria, dar și cu puterea. Intuiția, enormă, reprezintă una dintre acumulările sale sufletești de bază. Putem însă spune că acest individ este însă mai cu seamă un expert în ceea ce înseamnă slăbiciunea umană, pe care o vede imediat și pe care o folosește în scopuri proprii. Karma lui Putin spune că a fost de atâtea ori pus la încercare în diverse vieți, uneori dincolo de închipuire, și că a reușit să supraviețuiască, să se sustragă fie și în ultima clipă unor deznodăminte crunte și chiar morții pentru că a făcut lucruri incredibile sau pentru că a fost salvat de intervenții inexplicabile, cu iz providențial. Având și o karmă de foarte bun vorbitor, este de presupus că uneori a dedus sau a simțit, în extremis, care este cuvântul, discursul potrivit pentru a ieși cu bine din sau pentru a transforma o situație adversă într-una favorabilă, deși nimeni, probabil, nu i-ar fi dat nici o șansă în acest sens.

Referindu-mă la karmă însă, eu nu vorbesc despre ceva ce ține exclusiv de trecut, nu, căci karma este ceva viu, este o forță care ne impregnează și ne determină caracterul prezent. Ceea ce s-a întâmplat, cândva, ne modelează într-un fel anume, ne înzestrează cu defecte, dar și cu calități, pe care le vom regăsi și azi. La fel, ceea ce s-a întâmplat, se poate în continuare întâmpla, într-o formă sau alta.

În cazul lui Putin, se repetă situațiile dificile, dar și provocatoare, care lui de fapt îi plac, fiindcă a trecut prin ele. Este greu de crezut că ceva îl poate speria pe un om care și-a văzut moartea cu ochii în diferite existențe, urmând totuși să i se sustragă, aproape miraculos.

Astfel încercat, Putin s-a transformat într-o ființă complexă, dar, după cum spuneam, a și dezvoltat un complex enorm al puterii, pe care era practic imposibil să nu o caute și astăzi. Și nu a căutat-o degeaba, căci îi era rezervată, căci era chemat spre ea. De multe ori, se pare, anumite împrejurări l-au privat de o poziție socială pe care o vizase, dar pe care nu a reușit, totuși să o atingă, ceea ce i-a născut frustrare și l-a făcut să își dorească și mai mult să ajungă cât mai sus.

Putin este un om cu o voință, dar și cu o inteligență enormă, nu în ultimul rând una speculativă. Cariera sa, fostă, de agent al serviciilor secrete a venit să continue ceea ce Putin a făcut aproape mereu când s-a încarnat, fapt traducându-se prin a investiga, a cerceta și a spiona. Președintele rus are o înzestrare naturală în a descoperi care sunt legăturile ascunse dintre lucruri, dar și în a șantaja pe baza lucrurilor aflate diverși oameni cu care interacționează.

Am putea spune, sub altă formă, că pentru el orice informație deținută înseamnă o armă potențială în vederea înlăturării, distrugerii sau folosirii unui individ pentru a ajunge acolo unde își propune. Dar Putin s-a încarnat astăzi pentru mai mult, adică pentru a trece de la intimidarea și dominarea unor oameni, la intimidarea și dominarea unor grupuri întregi, poate chiar a unor popoare. Știe perfect ceea ce are de făcut în această direcție, știe, am putea spune, instinctiv…

Putin are tirania, dar și subtilitatea în sânge. Deși inspiră, în general, teamă, el poate fi și fermecător în multe situații. Are cuvântul la el și știe cum să își apropie, dacă vrea, dacă îl interesează, oamenii. Probabil că cel puțin până acum nu sunt mulți cei care și-l pot aminti ca răcnind la ei sau insultându-i direct, iar în acest sens Putin nu seamănă cu Hitler.

Dar Putin poate fi mult mai periculos decât dictatorul german tocmai pentru că nu își arată decât rar adevăratele intenții și adevărata față. Ca să glumesc, puțin, nu de tot, este genul de individ care nu îți spune că vei muri, căci este delicat. Nu îți va spune, dar te va omorî, poate după ce tocmai te-a complimentat ori ți-a recitat o poezie. Pentru Putin este foarte greu să ierte, dar și mai greu este să nu țină minte o ofensă, oricât de mică, căci întreaga sa gândire este de fapt una emoțională, ceea ce, paradoxal sau nu, nu înseamnă neapărat că este una caldă sau necalculată.  Vorbim despre o ființă atât de complexă!

Vladimir Putin are o personalitate, dar și o privire, magnetică, este fascinant, captivant. Îl preocupă foarte multe domenii și nu în ultimul rând spiritualitatea. Lucru despre care voi vorbi într-un material special pe care urmează să îl postez pe youtube, spiritualitatea lui Putin nu are însă cum să fie una tipică. Având această intuiție și această formidabilă înțelegere a contextelor în care îl aduce viața, pentru Putin a devenit însă foarte clar că poporul rus se află, pregnant, sub influența bisericii ortodoxe, deci a hotărât, mai mult ca sigur, să se folosească de biserică, deși sunt convins că nu dă un ban pe ceea ce propovăduiește aceasta. În consecință, a avut grijă să se apropie cât mai mult de conducătorii bisericii și să pozeze într-un ins mai ortodox decât patriarhul, pentru a-și apropia și mai mult poporul.

Vladimir Putin are o natură cu totul și cu totul imprevizibilă. Nu știi azi ce va face mâine și….De multe ori cred că nu știe nici el, căci se lasă condus de stare. Mai mult, probabil că, având în câteva rânduri inspirații geniale, aparent providențiale, a ajuns chiar să simtă că primește anumite mesaje atunci când o emoție bruscă îl copleșește și pare să îi anuleze rațiunea.

Nimeni, bănuiesc, nu va crede aceasta, dar când vorbim despre Putin vorbim și despre un individ anxios care, de data aceasta la fel precum Hitler, a luptat mult cu timiditatea și chiar cu atacurile de panică, care pot reveni totuși oricând în viața lui. Nu este, așadar, întâmplător faptul că s-a dedicat într-o asemenea măsură sportului, realizând, prin inteligența sa deosebită, obstacolele, interioare, pe care le are de depășit. În judo a aflat o formă de curaj, în înot o formă, esențială, de calmare, căci Putin nu este deloc o natură liniștită, dimpotrivă. Nu este o natură liniștită, totuși, ciudat sau nu, este o natură care știe cum să se liniștească.

Putin a aparținut în mai toate existențele unei elite anume, cu care s-a identificat, deci, chiar dacă s-a născut azi într-o familie mai degrabă modestă, el a căutat, din nou, să se afilieze, cu orice preț, lumii bune, pe care el a asociat-o cu clasa de vârf a politicii. Lucru iarăși contradictoriu, deși atras de spiritualitate, Putin nu prețuiește deloc moralitatea sau principiile și aș băga mâna în foc că viziunea lui despre Dumnezeu este în consecință și că cel mai mult îi place să afirme că nu există bine sau rău în acest univers. Astfel, pentru Putin nu înseamnă aproape nimic să omoare, să calce peste cadavre, fiindcă nu va fi niciodată în stare să își atribuie o vină, aspect care i se pare inutil   împovărător și chiar retrograd.

Vedeți, culmea, deși am spus tot ce am spus, nu l-aș caracteriza pe Vladimir Putin ca fiind o ființă malefică. Ar fi simplist să fac acest lucru. Putin știe să ajute și chiar îi place să o facă. Are momente de înaltă noblețe care surprind pe oricine, are momente chiar de empatie. Orice se poate spune despre Putin, dar nu și că îi lipsește sensibilitatea.

Oarecum în aceeași ordine de idei, dar nu tocmai, Putin își prețuiește prietenii și nu îi trădează, precum o făcea Stalin. Nu, dimpotrivă, ceea ce, iată, face ca nici el să nu fie trădat, azi, cel puțin pentru moment, chiar și atunci când toată lumea, aproape, vorbește urât despre el. Totuși, este genul de om care nu tolerează în nici un fel trădarea altora, fie ea și aparent nevinovată. De altfel, instinctul său enorm de supraviețuire îl va face să anticipeze extrem de repede orice asemenea eventualitate și să își ia măsurile de precauție. Nu vrei să te pui cu Putin!

 Pentru că, repet, a avut parte, nu doar în această viață, de incredibile urcușuri și coborâșuri, el se adaptează spectaculos în situații crâncene și, mai mult, are capacitatea de a-i determina și pe alții să o facă. Putin este un exemplu în multe sensuri, fiindcă dispune de o energie uluitor de mare, care nu încetează să se revitalizeze indiferent de context. Chiar și tăcerile lui Putin înseamnă ceva, fiindcă aproape nimeni nu poate anticipa ce prevestesc acestea. La fel, atunci când Putin dispare din prim-planul vieții publice, este greu de crezut că atunci când revine nu va ului într-un fel sau altul.

Vladimir Putin este foarte consecvent planurilor adoptate sau țelurilor alese. De fapt, în cazul lui putem vorbi de la un punct încolo nu doar de perseverență sau fermitate, ci, din păcate sau nu, chiar de o încăpățânare practic inumană. Cel mai mult pe președintele încă în funcțiune al Rusiei îl enervează să i se spună că există ceva ce el nu poate să facă. Când este astfel provocat, se va îndrepta exact spre ceea ce i se descrie ca fiind imposibil și nu este exclus să demonstreze că el reușește acolo unde toți ceilalți au eșuat.

Este foarte greu să îl încadrezi, undeva, pe Vladimir Putin, într-un model sau tipar anume, dar unii ar spune că tocmai acesta este farmecul său. De fapt, nu mă îndoiesc că președintele Rusiei se joacă adesea de-a ba sunt asta, ba sunt aia, căci nu are plăcere mai mare decât să testeze oamenii. La fel și poate chiar mai mult se testează pe sine însuși, căci așa înțelege să își depășească limitele, pe care le urăște cumplit și pe care de fapt nu le acceptă.

Vor întreba unii dacă Putin poate iubi și eu le voi spune că poate, dar că nu iubește, neapărat, pe cineva anume. Căsătoria nu avea cum să însemne mare lucru pentru Putin, cum de altfel nici copiii. În mintea sa, Putin este căsătorit cu un ideal și, în altă ordine de idei, cu o colectivitate. Nu are de ce să ne mire popularitatea sa, chiar dacă azi probabil că se clatină, Putin știe să convingă și să atragă, inspiră încredere fiindcă are, el, foarte multă încredere în sine și în steaua sa.

Ca să repet, pentru a nuanța, o idee, în viața asta Putin a venit, din altele, cu foarte multe frici, dar și cu o nevoie uriașă de a și le învinge. Practic, aceasta este setarea lui de bază, voi depăși frică după frică și astfel voi obține victorie după victorie. Acest lucru, evident, nu s-a petrecut fără suferință și sacrificiu. Iată o explicație, poate, pentru faptul că abia acum, la 70 de ani, Putin își autoadresează provocarea supremă, un război care nu este doar cu Ucraina, ci cu lumea întreagă.

Un om cu natura lui Putin nu putea ajunge foarte repede aici, căci pentru Putin totul înseamnă experiment, de la început, până la sfârșit, iar experimentul presupune trepte. I-a trebuit timp, acestui rus, pentru a-și învinge orice teamă, dar, dacă a reușit s-o facă, în sfârșit, atunci, da, poate fi considerat cu siguranță foarte periculos, fiindcă tema astrală a lui Vladimir Putin poate implica și o gândire care se identifică, în faza finală,  cu absolutul. Acest lucru nu înseamnă, după cum ar părea evident pentru unii, că o ia razna, că înnebunește, ci că nu îi mai pasă, odată ce vede unde a ajuns și știe de unde a pornit.

Să ne fie clar, acest om nu a fost vreodată anti-Dumnezeu, anti-Divin, ci dimpotrivă, parcă ar fi făcut un pact cu Divinul, în sensul de a-L lăsa, cumva, să-i arate, ce trebuie să schimbe în el, unde și când.

Uluitor, nu, Putin este un idealist gata să facă orice pentru a transmite celorlalți, idealurile sale, indiferent de consecințe. Gândirea sa nu este, fiindcă nu avea cum să fie, comună, însă ce este mai important din ea nu putea să se dezvăluie decât târziu în viață. Poate că Putin ne pregătește niște discursuri încărcate de spiritualitate la care nu ne-am fi așteptat niciodată, poate că va face niște gesturi șocante pentru oricine, poate că….Va lansa racheta nucleară, într-adevăr.

Vreau să completez ceea ce deja am spus în acest material, sau să completez iar, dacă lui Putin îi plac enorm provocările, în schimb nu suportă amenințările, care pot reactiva ceva foarte periculos din el, un substrat karmic în mare parte, probabil, controlat sau chiar anihilat, prin inteligență, până acum.

Vladimir Putin este un rebel, dar și un reformator, prin excelență. Ceea ce a avut el de vindecat sau de îndreptat în această viață a fost faptul de a nu fi reușit să ducă lucrurile până la bun sfârșit, ori să dea o formă concretă anumitor planuri ale sale. Așadar, din nou o spun, nivelul de ființare pe care a acceptat să îl manifeste azi, îl predispune la a merge până oriunde pentru a reuși, deci nu trebuie ațâțat și nu trebuie luat de sus sau pus la zid.

Veți vedea, cred, același Vladimir Putin are încă resurse de a cădea în picioare după iureșul mondial pe care l-a provocat. Se poate să își fi propus, ca ultimă reușită, tocmai împăcarea cu lumea, pentru că nimic nu îi place mai mult decât să uimească. Asta dacă lumea îi va oferi încă o șansă. Se poate, doar, nu este sigur….

Dacă Putin nu ar fi fost ceea ce este astăzi, ar fi putut fi un medium, de pildă, un ascet, un maestru spiritual, dar oricum este un vizionar, iar acest vizionar sigur a fost preocupat într-o enormă măsură să cunoască și să cultive oameni înzestrați cu facultăți extrasenzoriale sau capacități paranormale, după cum obișnuim să le numim. Aproape cert, acești oameni l-au susținut, îl susțin în continuare și lucrează și acum, în acest război, pentru el, influențând desfășurarea ostilităților la un alt nivel. Nu m-ar mira să dispună chiar el de așa ceva, poate și fără să își dea seama. Dacă însă știe de ce este în stare în acest sens și chiar și-a folosit calitățile de acest gen, nu trebuie să ne mire că încă reușește să își domine acoliții, inclusiv miniștrii și generalii de armată.

În sfârșit, nu este de ignorat  că , dacă împrejurările vor exclude altă posibilitate, Vladimir Putin este gata să se transforme în martir. Așa cum Hitler s-a identificat cu Germania, vă garantez că Putin s-a identificat cu Rusia, cu mama Rusia, cum îi spune, și că nu se teme de ceea ce el ar putea considera ca fiind drept sacrificiul suprem. Da, numai că…Sută la sută, dacă nu este omorât, va propune pentru sacrificiu și o jumătate din omenire. Tot pentru…Rusia!

Nu știu câți se vor bucura de această veste, nu este exclus, însă,  ca Putin să fie omorât, în condiții dubioase, suspecte, în condiții misterioase care probabil că nu vor fi dezvăluite, în adevărul lor, lumii, căci evident că are și dușmani puternici, chiar în preajma lui, puternici,agili și cu o duplicitate bine camuflată. Nouă până acum nu ni s-a zis, dar, conform astrogramei reiese că nu doar o dată s-au organizat atentate contra sa. Unul dintre acestea poate reuși, într-adevăr, dacă nu cumva steaua sa se opune din nou.

Da, Putin este periculos, da, Putin lucrează pe mai multe planuri, da, Putin știe să manipuleze precum nimeni altul, să inspire mai multă frică, chiar, decât Ivan cel Groaznic, omul este el însuși precum o bombă nucleară!!! În sfârșit, dacă Putin are într-adevăr o nebunie, această nebunie este cea a salvatorului, țin să o mai spun o dată, căci Putin își închipuie, sincer, că toate depind, cel puțin în Rusia, de el și că, fără nici o glumă, luptă pentru ruși, prin ceea ce face…Acest lucru, da, îl face cât se poate de periculos, fiindcă, dacă aproape toată existența a încercat să ascundă ceea ce gândește cu adevărat, acum, când s-a hotărât să n-o mai facă, vrea să ne spună ceea ce are de spus într-un mod…exploziv!

*Aș putea zice atâtea și atâtea, încă, despre Vladimir Vladimirovici Putin, dar mă voi opri aici. În astrologie niciodată nu poți considera că ai spus chiar totul. M-am rezumat la esență, spun eu și le promit celor care urmăresc că foarte curând voi face publică și o astrogramă previzională pentru președintele Rusiei, dacă…Nu este asasinat până atunci!*