Astrograme la cabinet/Astrograme online

Mărturisesc că sunt inspirat în a scrie aceste rânduri de propria mea postare, „Astroreadings in English and French”, şi că deci aproape că mă voi autoplagia pe alocuri.

Am realizat că, practic, eu am oferit străinilor o soluţie pe care ar trebui s-o ofer mai ales românilor, anume aceea a realizării, pentru ei, a unor astrograme (de) la distanţă, prin intermediul internetului. Da, după cum spuneam în cealaltă rubrică, este un mare privilegiu să beneficiem astăzi de avantajele tehnologiei. Astfel, multe lucruri se pot realiza în zilele noastre  doar stând pur şi simplu în propriul fotoliu cu un computer sau laptop în faţă. Accesul la informaţie este enorm, deci şi la ceea ce ţine de astrologie, însă, după cum specificam, Google nu este totuşi totuna cu Dumnezeu, iar în cazul descifrării secretelor stelelor cel mai puţin. După cum s-a observat, şi eu sunt foarte darnic în a împărtăşi lucruri importante, a căror aflare ar fi presupus mari eforturi, chiar sacrificii, până nu foarte demult, dar oricât aş povesti, va fi mereu vorba de generalităţi, căci, chiar dacă voi prezenta semnificaţiile tuturor poziţionărilor astrale, fiecare persoană înseamnă ceva unic, distingându-se printr-o configuraţie unică şi în harta astrologică.

Este lăudabil să colinzi prin diverse interpretări şi să aduni de unde poţi explicaţii despre tine, în conformitate cu data, locul şi ora naşterii, însă, înşiruindu-le, te vei trezi la un moment dat confuz, vor exista prea multe contradicţii şi vei avea sentimentul că esenţialul îţi scapă, că nu ai ajuns unde trebuia să ajungi. Vei simţi că ai întrebări de pus, şi, probabil, dacă eşti foarte curios, o vei lua de la capăt, rugându-l pe Google să te ajute, însă el, fiind doar un motor de căutare, te va trăda din nou, căci, într-un fel, este noul turn Babel, unde însă nu doar toate limbile au ajuns să se amestece, ci şi toate ideile, de la cele mai înţelepte la cele mai inepte.

Nu doar Universul are taine, ci şi fiecare fiinţă umană în parte, iar un căutător sincer al tainelor întru care a fost zămislit va înţelege că o astrogramă personalizată poate însemna răspunsul la cel puţin câteva dintre întrebările grele care îl frământă, tot astfel după cum un astrolog autentic, ce crede că astrele sunt vii şi se lasă ghidat de zeii lor, poate fi sfătuitorul cel mai bun în anumite momente de cumpănă ale existenţei, sau chiar un deschizător de drum pentru o conştiinţă însetată de cunoaştere ori tulburată, după caz.

Desigur, este greu să alegi între astrologi, mai ales că, din nefericire, din cei ce apar la televizor prea puţini par credibili, încercând cu disperare să fie pe placul tuturor şi, în consecinţă, maimuţărindu-se în fel şi chip, zâmbind şi când nu trebuie. Este greu, căci atâtea persoane au încercat dezamăgirea cunoscând „stăpânii” unor site-uri atât de frumos făcute. Au descoperit că aceştia mai ales au copiat informaţii şi că, în direct, nu prea fac faţă, în sensul că se pierd în explicaţii pompoase, care nu ating, de fapt, esenţa, şi mai degrabă te lasă în ceaţă, dacă nu te conduc în ea.

Voi fi poate suspectat de dorinţa de a-mi face reclamă, însă eu nu fac altceva decât a încerca să trezesc interesul pentru o altă viziune asupra astrologiei, care îşi arată adevărata putere călăuzitoare şi tămăduitoare abia atunci când, după ce te-ai folosit de internet, îi mulţumeşti şi mergi mai departe, spre a descoperi un om care mai degrabă trăieşte astrologia decât o înţelege. Nu cer nimănui să mă aleagă pe mine, ci să aleagă demersul corect şi realmente împlinitor în a afla.

Revenind la ceea ce  am hotărât să propun, chiar dacă voi susţine mereu că este preferabil a se merge la cabinetul unui astrolog, pentru intimitatea  care se creează prin simpla apropiere fizică, pentru firescul pe care îl face posibil doar acestă apropiere, sunt deschis şi posibilităţii oferite de serviciile de comunicare electronică, cea de a ne afla faţă în faţă însă prin intermediul unui monitor.

Doritorii vor găsi, mai jos, adresa mea de skype, şi, în momentul când se decid să recurgă la serviciile mele astrologice, în măsura în care se încred în competenţa şi intuiţia mea, îmi vor putea comunica telefonic sau prin e-mail dacă sunt interesaţi să afle mai multe despre ei înşişi, despre diferite circumstanţe şi aspecte din viaţa lor, ori poate despre tendinţele la care îi presupune viitorul.

În clipa când ne vom pune de acord asupra datei şi asupra preţului, care vă asigur că este unul decent, voi comunica solicitantului un cont, unde acesta va plăti, prin card, costul serviciului şi nu va mai rămâne decât să….ne vedem şi să ne auzim, deşi despărţiţi de o distanţă mai mare sau mai mică. Ştiu că există oameni care efectiv nu au timp să ajungă la mine, chiar dacă se află în Bucureşti, şi că alţii, deşi ar vrea s-o facă, sunt împiedicaţi de situaţii efectiv dificile sau cel puţin incomode. Îi asigur că întrevederea noastră va fi una extrem de serioasă, că vor avea ocazia să pună întrebări şi că se vor simţi ascultaţi.

Vom viza aspecte cum ar fi karma şi punctul karmei, regenţii karmici, ascendent, guvernatorii planetari, dharma, misiunea personală, punctul mântuirii, dar şi orice lucru legat de astrologia natală şi influenţând un domeniu sau altul al vieţii, şansă, relaţii, căsătătorie, copii, călătorii etc. Deşi nu este neapărat necesar, îmi puteţi comunica în prealabil data, ora şi locul naşterii lor şi, eventual, anumite întrebări, pentru ca, în cazul punctelor foarte importante de pe roata stelelor, din care am enunţat câteva, să fac nişte calcule prealabile şi să nu pierdem timpul în momentul discutării propriu-zise a astrogramei. Pentru cine doreşte, pot înregistra  astrogramele, folosind un program de soft, sau, cât curând, un reportofon performant, având în vedere că nu toată informaţia se poate memora şi că la o a doua sau a treia ascultare se pot sesiza amănunte, nuanţe, legături care în primă fază trec, probabil, neobservate.

Urmează să adaug multă informaţie mai cu seamă de ordin iniţiatic în site-ul meu, însă, după cum unii aşteaptă probabil, şi lucruri mai „pământene”, cum ar fi descrieri ale zodiilor, pur şi simplu, în condiţiile în care până acum nu am vorbit decât despre Berbec.

Adresa mea de SKYPE: astrotalker1.

  E-mail:  absocautatorul@yahoo.com.

 

Cei care preferă totuşi să ajungă, pentru consultaţii, la cabinetul meu, fiindcă li se pare mai normal şi se simt mai inspiraţi aşa, trebuie să ajungă la adresa:

BULEVARDUL ALEXANDRU OBREGIA NR. 8, BL. O. D. 2, SC. 3, SECTOR 4, BUCUREŞTI. ZONA BERCENI-PIAŢA SUDULUI. 

TEL: 0726543314/0741572161.

  Până acum nu a regretat nimeni această deplasare…

3 Comments

 1. Bună ziua,
  Sunt interesată de o consultație.
  Sunt pasionată de astrologie, într-o mică măsură mi-am interpretat astrograma, am beneficiat acum 6 ani de îndrumarea unui astrolog care acum nu mai oferă consultații – domnul Dan Ciubotaru. Aș dori să discutăm despre karma mea, dharmă, misiunea personală.
  Doresc să vă întreb care ar fi prețul și când ați putea? Sunt din Alba Iulia, deci pe skype ar fi cel mai ușor.
  Datele mele : născută în Alba Iulia, jud. Alba, 26.09.1987, ora 17:47.
  Vă mulțumesc!
  O zi bună!

 2. Eu nu imi cunosc cu exactitate ora nasterii (e un interval de 3 ore). In avest caz se poate face o astrograma folositoare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.