Adevărata rugăciune Tatăl Nostru…revelată de Iisus

De curând, am scris și publicat o carte, pe care v-am sugerat, deja, s-o citiți: IISUS OMUL, ÎNTRE KARMĂ ȘI ÎNDUMNEZEIRE. Nu trebuie decât să intrați pe pagina legată de această carte, unde veți găsi linkurile youtube către prezentarea ei.

Evident că voi părea subiectiv spunând aceasta, dar este o carte probabil unică ce poate aduce un salt enorm în evoluție pentru cei interesați de Adevăr înainte de orice. Mai jos aveți rugăciunea Tatăl Nostru așa cum mi-a fost ea revelată de Iisus în comunicările noastre, care au contribuit major la scrierea acestei cărți. Veți vedea ce mare este diferența între această variantă și cea dăruită nouă de biserică, amar de vreme! Vă rog pe voi să apreciați care rugăciune, între cea clasică și aceasta, vi se pare mai apropiată de suflet, care pare a veni cu adevărat de la Mântuitor și care pare a fi o rugăciune adaptată unui orizont redus de gândire, axată pe cerșirea de milă din partea Creatorului și nu pe aspirația către înălțare.

Citiți această carte, comandați-o și veți vedea câte alte lucruri au fost măsluite în evanghelii și în biblie în general sau cât de nefundamentate sunt doctrinele creștinismului. IISUS OMUL, ÎNTRE KARMĂ ȘI ÎNDUMNEZEIRE poate însemna, împreună cu alte lucrări îndrăznețe și divin inspirate, începutul unei noi spiritualități, în România și în lume în general. Avem nevoie de așa ceva, avem nevoie mai mult decât de orice.

Pentru a o comanda, nu trebuie decât să tastați IISUS OMUL, o veți găsi în mai multe librării!!!

Iată autentica rugăciune Tatăl Nostru, despre care veți afla mai multe în carte:

Tatăl nostru Care ești în ceruri, sfințească-se numele Tău, vie iubirea Ta peste iubirea noastră. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi și ne uită nouă relele noastre, ca să uităm și noi relele vieții. Și nu ne pune pe noi să vedem viața cu ochii noștri, ci ne vindecă sufletele ca să vedem cu ochii Tăi.