CONCEPTUL DE VINDECARE TOTALĂ, VIZIUNE.

Site-ul meu este unul dedicat efectiv lucrurilor speciale. Prin special eu înţeleg ceea ce iese din zona percepţiei imediate sau obişnuite.

Cei ce acceptă, deja, sau măcar vor să creadă că lucrurile au, la nivel profund, o altă cauză şi o altă explicaţie decât cea oferită de aşa-numita raţiune sau logică omenească, vor fi încântaţi de tot ceea ce vor citi aici.

Nu încerc să conving pe nimeni de nimic şi nici nu  mă voi supăra când voi fi contestat de diverşi sceptici. Până la urmă, aceştia au rolul lor, cel de a-i face pe căutătorii adevărului şi mai zeloşi în aspiraţia lor.

Veţi afla aici vorbindu-se despre minuni şi despre ceea ce le aduce sau invită în viaţa noastră. Minunile sunt de multe ori altceva decât ne închipuim şi se petrec şi fără să ne dăm seama. Cei care au ajuns să vadă felul în care Dumnezeu încearcă să comunice cu noi, ştiu că există un cod al semnelor divine. Da, dar acest cod se învaţă în timp şi numai dacă există un interes în acest sens.

Acest site vă va vorbi, în detaliu, şi despre karmă, dragii mei, despre legea faptei şi răsplatei. Dacă vrem să folosim termenul comun de soartă, ei bine, aceasta există, însă soarta nu este creată de o atotputernică forţă, după cum i se năzare acesteia, ci, într-adevăr, de om, de om în sine, însă altfel decât se presupune. Viaţa aceasta, aşa cum este ea, cu toate ale ei, se datorează altora, mai precis celor întâmplate în aceste alte vieţi. Karma este născută de faptă, dar şi de gând, de sentiment, de emoţie, de gest…

Până când şi ultima sămânţă purtătoare de karmă nu este arsă, aceasta va lăsa să se perpetueze lanţul reîncarnării, samsara. Ne naştem, murim, iar ne naştem, iar murim, o luăm de la capăt mereu şi mereu, după ce, între încarnări, ne primenim sufletul într-un spaţiu eterat sau subtil, unde înţelegem ce şi unde am greşit şi ce ar fi indicat să facem pentru a repara ceea ce este de reparat şi a evolua mai departe.

Vă vor fi oferite aici poveştile reale ale multor oameni, din diverse culturi, dar şi din diverse timpuri, care au ajuns să conştientizeze că au mai trăit pe Pământ, într-un alt corp.  Oricare asemenea poveste este tulburătoare. Unii dintre noi, mai treziţi, descoperă singuri indicii ale unei existenţe anterioare, alţii apelează la regresiile hipnotice.

Întrucât hipnoza reprezintă unul dintre instrumentele pe care le folosesc ca, psiholog, în terapie, vă pot spune că am ajutat deja destule persoane să îşi conştientizeze natura spirituală şi respectiv nemuritoare prin regresii în vieţi anterioare sau în ceea ne-am obişnuit să numim „viaţa dintre vieţi”.  Veţi avea ocazia să citiţi atât despre unele dintre cazurile mele, cât şi despre cazuri ale altor hipnoterapeuţi şi, cine ştie, să simţiţi trezindu-se în voi dorinţa de a încerca o regresie, fie şi doar din curiozitate, dacă nu dintr-o chemare sau nevoie anume, intuind că astfel puteţi rezolva o problemă profundă, psihică, sufletească sau chiar fizică, ce nu îşi găseşte dezlegare doar în raport cu viaţa prezentă.

 În sfârşit, pentru că tocmai m-am referit la rezolvarea problemelor, trebuie menţionat  că acest site, după cum o indică şi numele său, este centrat pe ideea de vindecare. Felul în care privesc eu vindecarea îmbracă o perspectivă globală sau holistică.  Faptul că Dumnezeu mi-a permis să învăţ multe lucruri mă pune în postura de a putea afirma că există o vindecare a trupului, a minţii, dar şi a sufletului, tot astfel după cum orice rău, ce se poate transforma în boală, porneşte dinspre zona sufletului, trece prin câmpurile energetice, implică mintea şi, la final, afectează corpul.

De fapt, toţi suntem aici pentru vindecare, fie că realizăm aceasta, fie că nu. Pământul nu reprezintă răsplata pentru nişte merite anterioare, ci o şcoală care, în funcţie de karmă, uneori ne pare mai dură, ca un fel de închisoare, alteori ceva mai plăcută, dar niciodată lipsită de provocări sau încercări. Un om se poate declara, sus şi tare, sănătos, cu o anume trufie, ca să nu-i spunem fudulie, după cum se poate declara chiar un fel de model. La baza acestei atitudini stă întotdeauna ignoranţa, căci sănătatea sau integritatea cu care se laudă un astfel de om le dă altora un sentiment neplăcut, dacă nu chiar frisoane. Ei simt că este ceva putred în autosuficienţa şi lăudăroşenia acestuia. La fel, o modestie prea mare poate însemna şi ea un neajuns şi de cele mai multe ori în spatele său se ascunde nu bunul-simţ ci neîncrederea, iar exemplele pot continua şi veţi avea parte din plin aici de aşa ceva.

Există, dacă vreţi, bolile şi durerile  corpului, dar există şi durerile minţii, chinurile emoţiilor, defectele sau deformaţiile caracterelor, iar toate acestea sunt de cele mai multe ori legate. Şi o simplă nemulţumire sau insatisfacţie, profundă şi persistentă poate semăna, pentru unii, cu o boală, fiindcă nu trebuie să fii neapărat diagnosticat cu o problemă fizică ori psihică pentru a te simţi rău şi neîmplinit.  Ca să ajungem la cauza cauzelor avem de trecut prin multe straturi sau niveluri ale fiinţei. Iată de ce, prin acest site, vă invit să cunoaşteţi un om care încearcă să trateze lucrurile cu maximă profunzime şi responsabilitate, într-un mod cât mai complet, care vizează o multitudine de nuanţe.

Sunt pe de-o parte astrolog şi deci traduc felul în care astrele la rândul lor traduc limbajul divin ce dezvăluie soarta sau karma noastră, potenţialul şi aspectele pe care le avem de remediat. Înţelegerea astrologică, complexă, este de o enormă utilitate şi ne oferă repere uneori cât se poate de exacte pentru vindecare, dar şi pentru evoluţie, a doua temă a acestui site. Până la urmă, evoluţia implică neapărat vindecarea într-o formă sau alta, iar orice fel de  vindecare poate aduce cu sine un gen de evoluţie.

Apoi, sunt psiholog, iar în această calitate folosesc cu mare atenţie informaţiile oferite de astrologie şi le integrez atunci când încerc să elucidez originea unui disconfort psihic  şi stabilesc un plan de terapie. Desigur, am multă şcoală în domeniu, după cum veţi afla din alte locuri, totuşi mă las foarte mult ghidat de intuiţie în contactul cu oamenii care îmi cer ajutorul. Consider că intuiţia este calea prin care natura noastră superioară, spirituală, îşi face loc către minte, folosind o anume energie, atunci când aceasta a fost activată. Uneori mă mir eu însumi, de fapt partea raţională din mine, atunci când stabilesc conexiuni pe care nimic din logica aparentă a lucrurilor nu le indică şi care mă conduc spre motivul real, şi ascuns, al unei suferinţe şi îmi oferă, ulterior, remediul, poate la fel de paradoxal, pentru aceeaşi suferinţă.

Ca psiholog, după cum am menţionat deja, apelez şi la metoda hipnozei, care este de o mare importanţă, întrucât permite accesarea minţii profunde, respectiv a inconştientului, prin tehnici specifice. Ce este hipnoza şi cum funcţionează puteţi afla sau de aici, în curând,  sau de pe site-ul meu de psihologie,  www. cabinetpsihologie-michaelgrecu.com. Cert este că folosind acest instrument minunat prin  se pot rezolva traume altfel irezolvabile, din această viaţă sau din altele. Voi dedica foarte mult spaţiu din acest site hipnozei, hipnoterapiei şi respectiv regresiilor, pentru că ţin ca această artă şi beneficiile ei să fie în sfârşit înţelese şi în România.

În altă ordine de idei, dar nu în ultimul rând şi în cadrul aceleiaşi paradigme holistice de vindecare, pentru că am pomenit deja de energie,  sunt unul dintre acei oameni care au primit, de la Dumnezeu darul de a aduce alinare suferinţelor, fizice dar şi psihice ale  cuiva, doar prin punerea mâinilor. Altfel spus, sunt bioterapeut, sau, mai degrabă, vindecător energetic. Aş vrea să se înţeleagă că nu mă laud cu aceasta şi că nu îmi arog nici un merit. După cum am spus, nu am eu o putere anume, a mea, ci fac ce fac prin energia pe care Dumnezeu o lasă să se manifeste prin mine, iar cu ajutorul acesteia diverşi oameni îşi află diminuarea şi  chiar eliminarea unor dureri sau chiar boli, mai mici sau mai mari.

La capitolul minuni, evident că vom vorbi şi despre vindecările miraculoase, care însă sunt facilitate nu doar de intervenţia cuiva cu înzestrări speciale, ci şi de o anume credinţă, voinţă sau viziune. De multe ori oamenii refuză, chiar şi în situaţii de criză majoră, un ajutor ce nu provine din sfera obişnuitului sau a înţelegerii comune şi astfel îşi anulează o ultimă, posibilă, şansă, preferând, chiar cu preţul vieţii, să pună convenţiile şi gândirea convenţională mai presus de sănătate şi…speranţă

Pentru a recapitula şi a pune punct acestei scurte descrieri, site-ul de faţă vă va înfăţişa multiplele dimensiuni ale fiinţei dar şi ale vindecării, sufletească, energetică, psihică şi fizică, şi îşi propune să deschidă perspective noi şi chiar nebănuite în felul de a vedea şi interpreta lucrurile caracteristic unei prea mari părţi a omenirii, care se condamnă la o viaţă ternă printr-o atitudine ternă, neînţelegând aproape nimic la sfârşitul ei. Altfel, tot acest site vă invită să îl cunoaşteţi pe autorul său, care, prin calităţile pe care i le-a conferit Dumnezeu şi prin experienţa acumulată,cu dragoste, respect şi înţelegere vă va ajuta să treceţi peste diverse forme de suferinţă, de la cele sufleteşti până la cele fizice. Încrederea vă va salva!