PROGNOZĂ ASTROLOGICĂ-COVID 19

 

Dragi prieteni și urmăritori, cu o mică aproximație, calculele mele astrologice încep să fie confirmate. Eu am apreciat, după o nouă analiză,  că vom avea un vârf al pandemiei în 27-28. Ei bine, azi, 1 aprilie, aflăm că în italia a fost atins vârful în 29 martie și că de azi cazurile de infectare și respectiv decesele au început să scadă. Italia trebuie văzută ca un barometru al situației, căci aici Covid 19 a fost, multă vreme, cel mai virulent. Avem o primă veste bună deci.

Apoi, am vorbit despre un alt punct de vârf al epidemiei, în jurul datei de 6-7 aprilie. Cel mai probabil este că va fi însă 9 aprilie. Apreciez că de pe data de 11 va începe o scădere și mai evidentă a puterii virusului. Probabil că vom observa acest lucru mai ales în Statele Unite și în Spania, alte țări-barometru.

Aceste indicii nu înseamnă însă că vom scăpa, în această perioadă, de Covid, ci că doar el își pierde din intensitate. Din punctul meu de vedere o relaxare evidentă a pandemiei va putea fi constatată de la mijlocul lui mai.

În ceea ce privește România, o spun și din perspectivă astrologică și din pură intuiție, nu este o țară la fel de amenințată ca altele, în schimb vom observa fenomene conexe sau, după cum afirmăm legat de medicamente, efecte secundare ale infectării cu Corona, cum ar fi panica generală, peste medie, și lașitatea multor oameni ieșind la iveală, în speță a unor medici care se pare că au uitat complet de jurământul depus sau pur și simplu îl sfidează, după cum ne sfidează și pe noi. Dar, după cum a spus Iisus, cine se teme pentru viața lui, și-o va pierde, iar cine, cu gândul la același Iisus, va fi gata să-și dea viața, adică să renunțe la corpul acestei încarnări de fapt, va arde enorm din karma sa și va fi foarte aproape de Împărăția lui Dumnezeu. De fapt, toate aceste încercări sunt un test, iar cei curajoși nu vor muri nici în sens lumesc, fizic, căci răvna și sacrificiul lor vor fi apreciate.

Haideți să zămbim puțin, să sperăm și să ne rugăm, iar pe 19 aprilie, după cum ne sugera cineva, să cântăm toți de la geamuri și balcoane, HRISTOS A ÎNVIAT DIN MORȚI, cu câte o lumânare în mână.

Apropo, salvarea se pare că vine chiar din Țara Sfântă, căci în Israel sunt extrem de puține decese, iar doctorii de aici sunt geniali și sunt foarte aproape de a găsi medicamentul-cheie împotriva Covid 19, dacă nu l-au găsit deja.  Gurile rele vor spune, cu răutate, ceva de genul “ai draculuil jidanii ăștia”, dar eu vă voi aminti, totuși, că aici s-a născut Mântuitorul nostru. “Jidan” și El, până la urmă, vor spune alți nefericiți, căci antisemitismul nu are limite pentru unii, dar haideți ca noi să-I mulțumim Celui care a ales suferința maximă, Crucea, pentru ca noi, măcar prin acest exemplu, să dobândim credința, singurul factor eliberator din chingile limitărilor umane. Dacă din Israel a început calea noastră spre mântuire, de ce n-ar începe tot din Israel și biruința asupra acestui monstru nevăzut, care ne-a transformat întreaga existență într-un haos?!

Pe 19 aprilie, cu lumânări în mână, la geamuri sau pe balcoane, nu uitați, cântăm HRISTOS A ÎNVIAT DIN MORȚI și ne rugăm cum nu ne-am rugat niciodată, până la ora 2 dimineața. Va fi veghea pentru vindecarea noastră. Cine nu cântă și nu se roagă să nu își plângă, mai departe, soarta.

AMIN!