CONVERSAȚII CU OAMENI REMARCABILI PLECAȚI DINTRE NOI

  • Aproape că nu știu de vreun român, în afară de B. P. Hașdeu, care să fi realizat personal experiența comunicării cu morții.
  • Bunul simț și echilibrul care transpar din toate rândurile cărții pe care vă îndemn s-o citiți, ne împiedică să ne îndoim că aceste conversații uluitoare realizate de Monica Lenos ar putea fi doar rodul propriei imaginații.
  • În concordanță cu ceea ce știm, pe linie istorică, despre personajele ce vin să ne relateze, în următoarele rânduri, care este statutul lor în lumea de dincolo, acestea doar ne confirmă, prin conținutul discursului și felul exprimării, că rămân efectiv, la nivel de esență, purtătorii aceleiași gândiri, care nu se schimbă după moarte și își continuă, într-un alt plan, evoluția din exact punctul atins de conștiință în această viață
  • Primim mereu aceeași veste bună, departe de a însemna dispariție, moartea ne poartă la etaje ale ființării care, într-un fel sau altul, oferă doar liniștire și bucurie.
  • Nu ajungem toți în același loc, dar nu suntem judecați, ci ajutați să ne înțelegem greșelile și să ne transformăm într-o variantă mai apropiată de iubire a noastră.
  • Vă rog să citiți cu mare atenție întreaga carte și să reflectați asupra ei. Oricare dintre noi are capacitatea de a comunica cu cei pe care nu îi mai vedem în corp, dar care există, mai departe, într-o formă mult mai subtilă. Totul este să avem o dorință arzătoare în acest sens, să perseverăm în a încerca și să ne dezvoltăm cât mai mult ființa sufletească, prin deschiderea maximă a centrilor energetici și nu numai.
  • Îmi cer scuze pentru formatul în care primiți. Pur și simplu am scanat-o și am postat-o în felul în care mi-a permis site-ul. Am simțit un fel de obligație în a vă aduce această informație înaintea ochilor, fizici și psihici. Sper să înțelegeți că tot ce dăruiesc, dăruiesc cu dragoste și răspundere. Fie să vă apropiați tot mai mult de Lumină, știind că moartea nu înseamnă sfârșit, ci doar calea către un nou început!
  • Voi adăuga în fiecare zi una sau mai multe pagini, până când veți avea partea de cartea completă.
Răsfoind printre cărțile din biblioteca soacrei mele, de curând decedată, am dat și peste această carte pe care o consider specială din multe puncte de vedere. Pe de-o parte,  aproape că nu știu de vreun român, în afară de Bogdan P. Hașdeu care să fi scris despre comunicări cu spiritele realizate personal, iar pe de